El Bressol de Campions ha format un centenar de pilots el 2015

Facebook
Twitter
LinkedIn

El Bressol de Campions ha format al llarg de la temporada 2015 quasi un centenar de pilots en sis categories diferents, en una estructura de promoció de pilots que té el suport del Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo, i que va des de les minimotos fins al campionat nacional de Moto3.
El madrileny Marco García (Minimotos), el murcià Pedro Acosta (MiniGP 110), el madrileny David Salvador (MiniGP 140) i el valencià Adrián Carrasco (PreMoto4) han sigut els vencedors de les quatre categories del Bressol de Campions; d’altra banda, en el RFME Campionat d’Espanya de Velocitat, Joan Díaz va ser quart en PreMoto3, i Vicent Pérez va acabar com a subcampió en Moto3.

Campeones - Pedro Acosta (MiniGP 110), Adrián Carrasco (Premoto4), Marco García (Minimotos) y David Salvador (MiniGP 140) v2
Campeones de 2015

Les tres categories xicotetes del Bressol de Campions (Minimotos, MiniGP 110 i MiniGP 140) van concentrar la major participació de pilots, amb un total de 82 entre les tres: 31 pilots en Minimotos, 19 en MiniGP 110, i 32 en MiniGP 140.

En el primer any de la categoria PreMoto4, huit pilots han participat en una categoria que suposa el millor salt dels circuits xicotets als circuits de velocitat. A més, s’hi van afegir cinc pilots de PreMoto3, en l’equip del Bressol de Campions, en el RFME CEV, i tres pilots més en el campionat nacional de Moto3.

Quaranta pilots becats per al 2016

Copa de España de Minivelocidad (2) - copia
La Cuna de Campeones correrá con la RFME Copa de España de Minivelocidad

El Bressol de Campions continuarà la seua labor de formació de pilots durant la temporada 2016, un any en què al voltant de quaranta pilots correran becats pel Circuit o amb alguna beca de València Terra i Mar – Bressol de Campions.

Les categories xicotetes (Minimotos, MiniGP 110, MiniGP 140 i MaxiGP 220 XL) completaran un calendari de sis proves en circuits de la Comunitat Valenciana, Andalusia, Aragó, Castella i Lleó, Catalunya i Balears, en el marc de la RFME Copa d’Espanya de Minivelocitat, en la qual també participarà la Lliga Interescoles, per a conformar el major campionat de promoció de joves pilots.

La categoria de PreMoto4 es consolida com el millor enllaç entre les categories xicotetes i els circuits de velocitat, i a tres mesos del començament compta ja amb 18 pilots inscrits, que correran a Cheste, Albacete, Xerés i Alcarrás, entre altres llocs.

La cúspide de la piràmide de formació de pilots de motociclisme se situarà en el RFME Campionat d’Espanya de Velocitat, on el Bressol de Campions comptarà amb un equip en les categories de PreMoto3 i Moto3.