Skip to content

La Fórmula de Campions tanca l’any amb tres títols i preparada per a la seua estrena en la Fórmula 4

Facebook
Twitter
LinkedIn

L’escola de pilots d’automobilisme del Circuit Ricardo Tormo, la Fórmula de Campions OK1, ha tancat la temporada 2018 amb dos títols nacionals i tres títols en el certamen autonòmic en el seu balanç anual i amb la vista posada en el 2019 per a assaltar el Campionat d’Espanya de Fórmula 4.

Entre els pilots de kàrting de l’escola ha destacat l’aleví Lucas Fluxá, que acaba de complir deu anys. El pilot mallorquí ha tancat una temporada redona amb tres títols: un en les Series Rotax, un altre en el Campionat d’Espanya de la categoria i també l’autonòmic.

En aquesta categoria també han participat Enzo Soraes i Michelle Taetti, en les seues primeres aparicions en el món de la competició, i Luna Fluxá i Álex Martínez, que es van sumar a l’equip de la Fórmula de Campions una vegada iniciada la temporada del Campionat de Kàrting de la Comunitat Valenciana.

En la categoria DD2, la Fórmula de Campions va obtindre un altre títol de la mà de Moisés Soriano, que va dominar la temporada. En la setena plaça final es va classificar el seu company d’equip, Claudio Sáiz.

La pilot d’Albalat dels Sorells, Nerea Martí, de 16 anys, es va portar també el títol de la categoria sènior després de guanyar sis de les deu carreres que es van disputar. Martí és una de les pilots que estan duent a terme la seua formació al Centre Especialitzat de Tecnificació del Circuit, en el seu primer any de camí.

Entre els pilots júnior, Hugo Naturil va aconseguir el subcampionat i serà un dels candidats al títol la pròxima temporada. El seu company Álex Ochando saltarà de categoria l’any que ve i el jove Álvaro García s’ha estrenat entre els júnior.

Els pilots de la Fórmula de Campions OK1 en la categoria cadet Samuel Figueiras, Carles Albiñana i Clarissa Dervic han sigut el trio més visible durant les carreres. Els tres pilots de la Fórmula de Campions OK1 han mantingut un ritme molt similar durant l’any i han acabat amb una segona posició per a Samuel, una tercera per a Carles i una cinquena per a Clarissa.

Finalment, l’equip de l’escola del Circuit va participar en algunes carreres de l’autonòmic de la categoria KZ2, amb Carles Martínez i Eliseo Martínez al volant amb diversos podis.

Objectiu Fórmula 4

Després d’una temporada en què l’equip de la Fórmula de Campions ha tornat com a prova als circuits grans, amb un o dos monoplaces de Fórmula 4 i amb pilots com Petr Ptacek, Kilian Meyer i Rafa Vilanova amb alguns bons resultats, la Fórmula de Campions Praga aterrarà en el Campionat d’Espanya de Fórmula 4 amb totes les garanties.

El director de la Fórmula de Campions, Marco Rodríguez, ha valorat la temporada: “ha sigut un any de renovació en què les coses han funcionat realment bé gràcies a l’esforç de pilots, tècnics i mecànics. Hem donat un pas avant en l’aspecte esportiu i l’any que ve comptarem amb un bon equip de Fórmula 4 capaç de competir en condicions d’igualtat amb la resta de pilots”.