Barberá torna al Top 10

Facebook
Twitter
LinkedIn

L’equip Avintia Racing ha acabat el Gran Premi de França de manera positiva després que els cronometrats no foren del tot bé per als ambdós pilots. Però el diumenge, va haver-hi una bona evolució i van aguantar damunt de la moto en carrera de MotoGP atípica, amb moltes caigudes. Després de 28 voltes en l’exigent traçat de Le Mans, Héctor Barberá va aconseguir creuar la meta i acabar amb força per al pròxim Gran Premi en Mugello en

05 Le Mans 5, 6 7 y 8 de mayo de 2016; circuito de Le Mans, Francia. Motogp; mgp; motogp
Héctor Barberá en la parrilla de Le Mans

Itàlia.

Héctor Barberá va tindre un inici roín perquè s’ha tocat en la primera corba i s’ha quedat relegat a l’última posició. A poc a poc ha anat escalant posicions fins a creuar la meta octau i lluitar per la sèptima plaça fins a l’última volta. A més, Barberá i Avintia Racing continuen ocupant l’octava posició en la provisional del campionat després de cinc carreres.

Héctor Barberá:

“La veritat és que he d’estar content amb este octau lloc. Le Mans és una pista que sempre em costa molt, sobretot en els canvis de direcció, perquè com ja vam veure a Austin amb a esta moto li costa molt girar. Però com ja he dit la posició és bona i continuem sumant punts que és l’important. La carrera ha sigut molt lluitada i se m’ha escapat el sèptim lloc per molt poc, al principi he tingut un toc i he hagut de remuntar des de l’última posició. Les caigudes dels nostres rivals ens han ajudat, però la pista estava igual per a tots, jo he sabut ser conservador i arriscar quan ha tocat. L’equip ha treballat molt dur durant tot el cap de setmana, hem tingut paciència i hem fet el millor que ens permet la nostra moto. Per això estic content, perquè he pogut lluitar durant tota la carrera”